Fysiotherapie: effectief werken aan uw beperking

Fysiotherapie Den Haag

Florence biedt fysiotherapie in in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Fysiotherapie helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, ook als u (lichamelijke) beperkingen heeft die uw functioneren belemmeren. Onze fysiotherapie kan u ook ondersteunen bij een revalidatie na een periode van ziekte of na een operatie.

 

Fysiotherapie op diverse locaties in Den Haag

De fysiotherapie bieden wij binnen een groot aantal van onze expertise- en woonzorgcentra in Den Haag en omstreken en indien nodig op de thuislocatie. Binnen onze woonzorglocaties behandelen wij veel (oudere) cliënten met een complexe diagnostiek. Ook mensen die zelfstandig wonen en vanwege een lichamelijke aandoening of handicap problemen ervaren in hun dagelijks leven, kunnen bij onze fysiotherapie terecht. Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en zijn gespecialiseerd in complexe problematiek bij oudere mensen.

 

Wat gebeurt er tijdens fysiotherapie?

Onze fysiotherapeut begint met een kennismakingsgesprek en met een onderzoek. Tijdens dit consult worden de problemen die u aangeeft, besproken, onderzocht en er wordt direct bekeken welke mogelijkheden er zijn. Samen met u wordt de fysiotherapiebehandeling besproken. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit:

 

  • diverse oefeningen om te revalideren of te reactiveren om weer te leren opstaan, lopen, uw kracht te vergroten en uw conditie te verbeteren.
  • oefeningen om uw functies te behouden, bijvoorbeeld door uw spieren en gewrichten sterk en soepel te houden.
  • adviezen op het gebied van hulpmiddelen, als prothesen, orthopedisch schoeisel, het leren omgaan met deze middelen en valpreventie.

 

Wordt de fysiotherapie vergoed door uw zorgverzekeraar?

De fysiotherapie valt veelal onder de aanvullende zorgverzekering. Florence heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Het is raadzaam in uw verzekeringspolis (aanvullende verzekering) na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn. Onze fysiotherapeuten zijn ook direct toegankelijk, maar een directe verwijzing van uw huisarts of uw specialist heeft onze voorkeur.

 

Meer informatie over fysiotherapie Den Haag en omstreken

Florence biedt fysiotherapie aan in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatie dicht bij u in de buurt. Neemt u ook als u verder weg woont, contact met een van de Florence-locaties op.

 

Fysiotherapie Den Haag

Expertisecentrum Gulden Huis
Steenhouwersgaarde 1, Den Haag
070 - 754 46 42
ghs.fysio@florence.nl

 

Expertisecentrum Mariahoeve
Hofzichtlaan 115, Den Haag
070 - 754 65 65
mhv.fysio@florence.nl

 

Woonzorgcentrum Oostduin
Goetlijfstraat 5, Den Haag
070 - 754 05 23
odn.fysio@florence.nl

 

Woonzorgcentrum Uitzicht
Zonnebloemstraat 383, Den Haag
070 - 754 54 04
ghs.fysio@florence.nl

 

Fysiotherapie Wassenaar

Woonzorgcentrum Duinstede
Deijlerweg 208, Wassenaar
070 - 754 33 35
dst.fysio@florence.nl

 

Fysiotherapie Rijswijk

Expertisecentrum Westhoff
Julialaantje 38, Rijswijk
070 - 754 24 22
whf.fysio@florence.nl

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.