Gaat u mee koninklijke hoeden bekijken?

Gaat u mee koninklijke hoeden bekijken?

In Apeldoorn, in het prachtige Paleis Het Loo, is deze zomer de bijzondere tentoonstelling ‘Chapeaux’ te zien. Graag vertellen wij u hier meer over en nodigen wij u uit om met ons mee te gaan met dit gezellige én interessante dagje uit.

 

Herkenbare hoeden

De tentoonstelling ‘Chapeaux’ laat u een uitgebreide selectie zien van de hoeden die door prinses Beatrix zijn gedragen in haar 33 jaar lange regeerperiode als koningin. Beatrix droeg bij honderden speciale gelegenheden een hoed: tijdens staatsbezoeken, ontvangsten, ontelbare openingen en prijsuitreikingen, op Prinsjesdag en Koninginnedag. Haar vele hoofddeksels zorgden voor een herkenbaar en vertrouwd beeld van de vorstin. Een groot deel van de ‘beroemde’ hoeden kunt u nu zelf van dichtbij bewonderen.

 

Keuze uit vier data

Om het dagje uit compleet te maken, geniet u bij aankomst in Apeldoorn van een heerlijke lunch. U reist naar Paleis Het Loo in een comfortabele touringcar. U kunt mee op donderdag 27 juli (vertrek: Steenvoorde en Over de Boogaard in Rijswijk), vrijdag 28 juli (vertrek: De Mantel in Voorburg), zaterdag 29 juli (vertrek: Duinhage in Den Haag) of maandag 31 juli (vertrek: Adegeest in Voorschoten). We vertrekken om 09.00 uur en zijn rond 17.00 uur terug.

 

Meer informatie

U betaalt met uw FlorencePas voor dit dagje uit 44 euro, dit is inclusief vervoer, lunch en toegang tot de tentoonstelling. Beschikt u over een Museumkaart, dan betaalt u 31 euro. U kunt zich inschrijven voor een van de data door een e-mail te sturen naar florencepas@florence.nl of te bellen met 070 – 41 31 000. De uiterste inschrijfdatum is 14 juli. Na deze datum kunt u altijd informeren of er wellicht nog een plek vrij is. Leest u ook de algemene voorwaarden.