Gaat u mee op avontuur in Noord-Holland?

Gaat u mee op avontuur in Noord-Holland?

Op donderdag 4 mei kunt u gezellig mee met een avontuurlijke dagtocht naar Noord-Holland. U reist onder meer met een Museumstoomtram en een Museumboot.

 

Met de tram van Hoorn naar Medemblik en varen op het IJsselmeer

De bijzondere Museumstoomtram vertrekt vanuit Hoorn. Vanaf hier reist u door het mooie platteland, langs prachtige bloemenvelden, naar Medemblik. Onderweg geniet u van een kopje thee of koffie met een lekker taartje. In Medemblik heeft u even de tijd om de stad te verkennen en daarna vervolgt u uw reis aan boord van Museumschip Friesland. U maakt een tocht over het IJsselmeer. Aan boord staat een West-Friese broodmaaltijd voor u klaar.

 

Meer informatie

U vertrekt om 09.00 uur vanaf woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 of om 09.30 uur van serviceflat Over de Bogaard aan de Hilvoordestraat in Rijswijk. U bent om ongeveer 15.30 uur weer terug. Als u in een rolstoel zit en mee wilt, dan moet u uit uw rolstoel kunnen om in de tram plaats te nemen. Hierbij wordt u geholpen, het gaat om vier tramtreden. Wanneer dit niet lukt, reist u met onze touringcar van Hoorn naar Medemblik. Natuurlijk gebeurt dit ook onder het genot van iets lekkers. In Medemblik kunt u vervolgens aan boord van het Museumschip. De kosten voor dit dagje uit bedragen € 50,- per persoon. Heeft u een Museumkaart? Dan betaalt u 33,- per persoon. Zit u in rolstoel? Dan betaalt u € 38,- of € 30,- wanneer u ook over een Museumkaart beschikt. Opgeven kan via florencepas@florence.nl en via 070 – 41 31 000.