Gemak: kapper aan huis

Gemak: kapper aan huis

Wist u dat u met uw FlorencePas heel gemakkelijk een kapper bij u aan huis kunt laten komen? U tovert daarmee met gemak eenvoudig uw woning om tot een tijdelijke kapsalon.

 

Alle soorten haarbehandelingen

De FlorencePas heeft voor u een groot aantal kappers geselecteerd waarvan we weten dat ze vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar zijn. Bovendien bieden ze u als FlorencePas-houder een korting van 10 procent op elke behandeling. U betaalt met uw FlorencePas ook geen voorrijkosten. U kunt bij onze kappers aan huis terecht voor alle soorten behandelingen: knippen, föhnen, watergolven, permanenten. Een kapper aan huis is natuurlijk erg handig voor als u het druk heeft of als u de deur niet zo makkelijk uit kunt.

 

Meer informatie

Een knipbeurt aan huis heeft u al vanaf 20 euro, watergolven en föhnen vanaf 20 euro en permanenten vanaf 60 euro. Voor die bedragen hoeft u uw huis dus niet uit en geniet u zonder extra kosten van de service van de kapper aan huis. Vraagt u bij uw kapper naar keuze om de exacte prijzen. Bekijkt u hiervoor de lijst met kappers.