Geriatrische revalidatiezorg

Geriatrische revalidatiezorg

Herstelt u van een operatie aan uw heup, knie of schouder? Of van een herseninfarct? Dan wilt u de beste zorg. Niet alleen op het moment dat u in het ziekenhuis verblijft. Maar ook in de periode daarna. Zodat u spoedig weer uw dagelijks leven kunt oppakken.

 

Deskundige begeleiding en behandeling

Wanneer u revalideert bij Florence, kunt u rekenen op deskundige behandeling en begeleiding bij uw herstel. Met een helder advies en tegelijkertijd veel ruimte voor uw wensen en behoeften. Bijzonder aan revalideren bij Florence is dat u zorg en behandeling ontvangt volgens een zorgpad. Zo is voor u op elke moment inzichtelijk wanneer u welke behandeling ontvangt. Florence heeft diverse expertisecentra in de regio Haaglanden waar revalidatiezorg geboden wordt. Ook hebben wij speciale revalidatietrajecten voor mensen met dementie.

 

Florence werkt tijdens het revalidatietraject in drie fasen:

 

  1. Diagnostische fase
    In deze fase wordt u onderzocht door onder meer de arts, fysiotherapeut en ergotherapeut. Zij stellen een herstelplan voor u op. Ook overleggen zij met u de datum waarop u weer naar huis kunt. 
  2. Revalidatiefase
    In deze fase ontvangt u de daadwerkelijke behandelingen. Deze zijn van hoge kwaliteit en zo optimaal mogelijk op uw behoeften afgestemd. 
  3. Nazorgfase
    Met goede nazorg ontvangt u ook thuis nog passende ondersteuning. U kunt hierbij denken aan poliklinische behandelingen, dagbehandeling of ondersteuning van een fysiotherapeut, ergotherapeut of thuiszorgmedewerker.

 

Bekijk ook onze video's op You Tube over de revalidatiemogelijkheden bij Florence.

 

Video over Meneer Van Dam die revalideert bij Florence

 
Video over Florence Expertise beroerte

 

 
Video over Florence Expertise Traumatologie

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.