Gezocht ‘marktlieden’ voor kerstmarkt!

29-10-2018
Gezocht ‘marktlieden’ voor kerstmarkt!

Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag organiseert op 7 december 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur een gezellige kerstmarkt met muziek. Wijkbewoners die een marktkraam willen vullen met een aansprekende hobby zijn van harte welkom. Ook is er plek voor winkeliers, ambachtslieden, kunstenaars, sieradenmakers en aardewerkspecialisten, die een assortiment aanbieden wat een kerstsfeer ademt. Er is ruimte voor 25 tafels, wie het eerst komt, die het eerst maalt.

 

 

Het doel van de kerstmarkt is dat de bewoners van de locatie en wijkbewoners leuke kerstcadeautjes kunnen kopen tegen een betaalbare prijs. Onze bewoners kijken al uit naar de kerstmarkt, maar ook zeker naar het bezoek van de bewoners uit de buurt. Het is altijd leuk als mensen het expertisecentrum komen bezoeken.

 

De markt vindt plaats in de centrale hal van Gulden Huis. Deelname bedraagt € 12,50,- per kraam. Deze bijdrage is voor het huren van de kraam. Geïnteresseerden kunnen voor 19 november persoonlijk aan de balie of telefonisch 070 – 754 50 00 of via e-mail ghs.receptie@florence.nl contact opnemen.

 

 

 

.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.