Gezocht: jazz muzikanten

Florence is op zoek naar muzikanten voor de Florence Swingt Band

Gezocht: jazz muzikanten

Op zoek

Florence is op zoek naar swingende muzikanten voor de Florence Swingt Band. Muzikanten die piano, trompet en een trombone spelen en zestig jaar of ouder zijn, kunnen zich bij de Florence Swingt Band aansluiten. De sfeer in de band is gemoedelijk en je hoeft geen topper te zijn. Belangrijk is dat je bladmuziek kunt lezen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij manager Ralph Schreuders, rdschreuders@Gmail.com

Florence Swingt Band

De Florence Swingt Band viert die jaar haar eerste lustrum. De band bestaat uit twintig enthousiaste mannen en twee dames. Op het repertoire staan bigband jazzmuziek uit de jaren ‘40 en ‘50, Zuid-Amerikaanse muziek en nummer van The Beatles, Stevie Wonder en Elvis Presley.

Repetities

De band repeteert elke vrijdag in Gulden Huis van Florence. Dat doen zij onder begeleiding van docent Niels Tausk. De Florence Swingt Band speelt sinds de oprichting het hele jaar door in woonzorgcentra en theaters in de buurt. Op zaterdag 13 en zondag 14 april speelt de band op het Florence Swingt Festival.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.