Gezocht: jong klassiek talent voor Florence Concours 2018

13-9-2018
Gezocht: jong klassiek talent voor Florence Concours 2018

Florence is weer op zoek naar jong klassiek talent voor de twaalfde editie van het Florence Concours. De finale van het evenement vindt plaats op zondag 25 november. De zondagen daarvoor vinden de voorronden plaats. Klassieke musici in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden.

 

Net als voorgaande jaren is het Florence Concours ingedeeld in twee leeftijdscategorieën. In de categorie Mini kunnen jonge musici meedoen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. In de categorie Junior zijn jongeren tussen de 12 en 18 jaar welkom hun muzikaliteit te laten horen. Er kan worden meegedaan als solist en als duo, kwartet of ensemble. Het Florence Concours laat elk jaar zien dat er veel talent in onze regio is. De bewoners van de woonzorglocaties van Florence en de wijkbewoners kijken nu al weer uit naar de optredens.

 

Voorronden, halve finale, finale

Het Florence Concours bestaat ook in 2018 uit diverse voorronden, een halve finale en een finale.

 

  • De voorronden voor de deelnemers in de categorie Mini vinden op zondag 18 november vanaf 14.00 uur plaats op de Florence-locaties Oostduin, Duinhage en Jonker Frans in Den Haag en De Mantel in Voorburg.
  • De voorronden in de categorie Junior worden gehouden op zondag 11 november vanaf 14.00 uur op woonzorglocaties Westhoff in Rijswijk en Uitzicht, Houthaghe en Gulden Huis in Den Haag.
  • Op zondag 18 november om 14.00 uur is de halve finale Junior in Vredenburch in Rijswijk en van 14.00 uur tot 16.00 uur in Haganum in Den Haag.
  • Zondag 25 november is om 14.00 uur de finale voor beide leeftijdscategorieën in Mariahoeve.

 

Jury en prijzengeld

Een vakkundige jury beslist wie de uiteindelijke winnaars worden. Het prijzengeld van het Florence Concours Junior bedraagt 2.000,- euro (zes prijswinnaars) en van het Florence Concours Mini 600,- euro (vier prijswinnaars).

 

Inschrijven

Inschrijven kan nog tot 21 oktober. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Klik hier voor de inschrijfformulieren en de reglementen voor beide leeftijdscategorieën. De deelnemers moeten hierop aangeven welke muziekstukken ze willen spelen. De inschrijfformulieren kunnen ook worden opgevraagd via 06 – 39 85 05 96 en via concours@florence.nl.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.