Florence Ateliers

Florence Ateliers | huidig aanbod

Lekker creatief bezig zijn. Dat kan in onze Florence Ateliers. Hier vindt u het huidige aanbod.

 

Florence Dans Atelier

Holland Dance en Florence nodigen vitale 60-plussers van harte uit om deel te nemen aan het Florence Dans Atelier. U leert de basis van de moderne dans onder leiding van professionele dansdocenten van Holland Dance. Daarnaast is er aandacht voor de ontwikkeling van de algehele (fysieke) conditie, het lichaamsbewustzijn, balans, spierkracht en flexibiliteit. Ook muziek speelt tijdens de lessen een grote rol. Tijdens de lessen wordt er uitgegaan van de (individuele) bewegingscapaciteiten van de deelnemers. Danservaring is niet nodig. Het Florence Dans Atelier vindt vanaf vrijdag 23 september 2016 plaats in Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208. De bijeenkomsten vinden elke week op vrijdag plaats van 11.00 tot 12.00 uur. 

 

Florence Sieraden Atelier

Bij het Florence Sieraden Atelier gaat u aan de slag met het maken van eigen sieraden. Het Sieraden Atelier wordt georganiseerd door Florence en Koorenhuis. Het Atelier vindt elke woensdag plaats van 10.30 tot 12.00 uur. Instroom is op elk moment mogelijk. Het atelier wordt gehouden in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Ervaring met sieraden maken is niet nodig. Docente Klara Paternotte Fronkova vertelt u graag meer over de creatieve bijeenkomsten.

 

Florence Schilder Atelier

Bij het Florence Schilder Atelier kunt u uw creativiteit weer op een andere manier laten stromen. U werkt met pastelkrijt, acryl- of aquarelverf. Het Florence Schilder Atelier wordt georganiseerd door Florence en Koorenhuis. Het Atelier vindt elke dinsdag plaats van 9.30 tot 11.30 in expertisecentrum Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Ervaring met schilderen is niet nodig. Volgens docente Sytske de Jong kan iedereen het leren.

 

Florence Brei Atelier

Granny’s Finest en Florence organiseren in Den Haag (Segbroek en Escamp), Rijswijk en Voorschoten het Florence Brei Atelier. Hier kunt u aan meedoen als u houdt van handewerken, ook wanneer u nog nooit een breipen of haaknaald in de hand heeft gehad of zelfs nog nooit een steek heeft opgezet.

 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Ateliers bedraagt maximaal een paar euro per keer. Voor meer informatie over de Florence Ateliers en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.