Florence Ateliers

Florence Ateliers | huidig aanbod

Lekker creatief bezig zijn. Dat kan in onze Florence Ateliers. Hier vindt u het huidige aanbod.

 

Florence Sieraden Atelier

Bij het Florence Sieraden Atelier gaat u aan de slag met het maken van eigen sieraden. Het Atelier vindt elke woensdag plaats van 10.30 tot 12.00 uur. Instroom is op elk moment mogelijk. Het atelier wordt gehouden in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Ervaring met sieraden maken is niet nodig.

 

Florence Brei Atelier

Florence organiseert in Den Haag (Segbroek en Escamp), Rijswijk en Voorschoten het Florence Brei Atelier. Hier kunt u aan meedoen als u houdt van handwerken, ook wanneer u nog nooit een breipen of haaknaald in de hand heeft gehad of zelfs nog nooit een steek heeft opgezet.

 

Florence Teken Atelier

Bij het Florence Tekenatleier kunt u leren portrettekenen. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden. Tijdens de beginnerscursus oefenen deelnemers gedurende zeven weken met verschillende technieken en ervaren zij welke techniek en stijl het beste bij hun passen. In de verdiepingscursus, die eveneens zeven weken duurt, is onder andere aandacht voor het zijaanzicht, jong versus oud en het tekenen van tanden en brillen. Op maandag 28 januari gaat er een cursus voor gevorderden van start. De lessen vinden plaats op maandag 28 januari, 4 en 11 februari, 4, 11, 18 en 25 maart van 13.30 tot 15.00 uur in Florence Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. De kosten bedragen 7,50 euro per keer.

 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Ateliers bedraagt maximaal een paar euro per keer (tenzij anders is vermeld). Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Voor meer informatie over de Florence Ateliers en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.