florence labels

Florence Bands

Florence Bands

Vanuit de verschillende Florence Studio's die vanuit  Florence Actief worden georganiseerd, zijn al meerdere bands ontstaan. U kunt ook meedoen.


Florence Swingt Band

Zo is de Florence Swingt Band opgericht, de jazzhuisband van Florence die in 2015 voor het eerst optrad bij het Florence Swingt Festival. De band bestaat uit enthousiaste en muzikale ouderen die met elkaar dezelfde jazzpassie delen. Lees (en hoor) meer over de Florence Swingt Band.  

 

Florence Rockbands

In 2016 is in samenwerking met Musicon begonnen met de oprichting van meerdere Florence Rockbands. De vijftig deelnemers repeteren elke week met elkaar. Het eerste optreden is op Parkpop 2016. De muzikanten worden begeleid door bandleider Remco Visker en zijn team. Remco begon zelf al op z’n 9de met piano en keyboard spelen en op zijn 14de kwam daar de gitaar bij. Hij speelde in diverse bands en sinds 2007 geeft hij gitaar- en basles in Den Haag.

 

Kosten en aanmelden

Deelname bedraagt maximaal een paar euro per keer. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000. Er wordt dan gekeken welke mogelijkheden er binnen de bestaande bands zijn of welke band er (binnenkort) worden opgericht.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Florence organiseert onder de naam ‘Actief’ activiteiten die bijdragen aan een actiever leven, specifiek voor 60-plussers.
Lekker creatief bezig zijn. Dat kan in onze Florence Ateliers. Hier vindt u het huidige aanbod.
Nieuwe dingen leren of oude passies doen herleven. Dat doet u in de Florence Studio's. Hier vindt u alle informatie.
In de Florence Werkplaats krijgt u de kans om uw talent te (her)ontdekken. Hieronder ziet u waarvoor u zich kunt aanmelden.