Florence Bands

Florence Bands

Vanuit de verschillende Florence Studio's die vanuit  Florence Actief worden georganiseerd, zijn al meerdere bands ontstaan.

 

Florence Swingt Band

Zo is de Florence Swingt Band opgericht, de jazzhuisband van Florence die in 2015 voor het eerst optrad bij het Florence Swingt Festival. De band bestaat uit enthousiaste en muzikale ouderen die met elkaar dezelfde jazzpassie delen. Lees (en hoor) meer over de Florence Swingt Band.  

 

Florence Rockbands

In 2016 is in samenwerking met Musicon begonnen met de oprichting van meerdere Florence Rockbands. De vijftig deelnemers repeteren elke week met elkaar. Het eerste optreden is op Parkpop 2016. De muzikanten worden begeleid door bandleider Remco Visker en zijn team. Remco begon zelf al op z’n 9de met piano en keyboard spelen en op zijn 14de kwam daar de gitaar bij. Hij speelde in diverse bands en sinds 2007 geeft hij gitaar- en basles in Den Haag.

 

Florence Popband

Aan de Florence Popband doet u aan mee wanneer u houdt van zingen of een muziekinstrument bespelen. De Florence Popband komt elke dinsdag bij elkaar van 10.30 tot 13.00 uur. Van 10.30 tot 11.30 wordt er gewerkt aan de popband en het koor, vanaf 11.30 uur komt het orkest erbij. Instroom is op elk moment mogelijk. De Florence Popband oefent in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Docente Meike Portegies vertelt u meer
 

Kosten en aanmelden

Deelname bedraagt maximaal een paar euro per keer. Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Er wordt dan gekeken welke mogelijkheden er binnen de bestaande bands zijn of welke band er (binnenkort) worden opgericht.

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.