Florence Musical Studio: samen plezier hebben

Florence Musical Studio | Liever actief

Met elkaar werken aan een mooi musicalscript en daarbij volop dansen, zingen en acteren. Dat is wat u te wachten staat als u meedoet aan de Florence Musical Studio. Docent Ricardo Sibelo staat te poppelen om u te mogen begroeten en om u mee te nemen op theateravontuur.

 

Ervaring niet nodig

“Mensen die willen dansen, zingen of acteren, iedereen is welkom. Ook mensen die nog nooit iets hebben gedaan in het theater, moeten zich zeker aanmelden. We gaan er met elkaar iets moois van maken”, verzekert Ricardo, die zelf de nodige musicalervaring heeft. Zelf stond hij onder meer twintig jaar in het Londense West End in onder meer de musicals Guys and Dolls’ en ‘From Harlem to Broadway’. In Zoetermeer richt hij zich nu met zijn eigen studio voornamelijk op het doceren van jonge kinderen in dans, zang en acteren. Met resultaat: hij wist onder meer drie jonge sterren klaar te stomen voor de musical ‘Billy Elliot’, van wie er één, Carlos Puts, met een Musical Award vandoor ging.”

 

Samen genieten tijdens Florence Musical Studio

Dat zijn publiek bij de Florence Musical Studio van zijn eigen leeftijd en ouder zijn, is voor hem geen enkel probleem. “Ik heb vaker met actieve 60-plussers gewerkt en het is geweldig om te zien hoe iedereen, hoe oud of jong, geniet van het samen zingen, dansen en creatief bezig zijn. Met de Florence Musical Studio gaan we in kaart brengen wat iedereen kan en wil. We gaan bekijken welke bestaande liedjes we leuk vinden om met elkaar te zingen en op basis daarvan gaan we, met mezelf als regisseur, een musical schrijven. Ik denk dat we met een maand of tien gereed zijn om de musical te vertonen aan het grotere publiek. En wie weet, zit er ook hier een nieuwe ster bij!”

 

Elke zaterdag

De Florence Musical Studio vindt vanaf zaterdag 18 maart van 14.00 tot 16.00 uur plaats in The Dance Studio van Ricardo Sibelo aan de Zegwaartseweg 46A in Zoetermeer. De kosten bedragen een paar euro per bijeenkomst. Heeft u een FlorencePas, dan krijgt u 20 procent korting op de ritprijs. De officiële start is op zaterdag 18 maart, maar later instromen is zeker mogelijk. Opgeven kan via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.