Florence Popband: muzikaal gezellig

Florence Popband: muzikaal gezellig

Zelf noemt muziekdocente Meike Portegies haar deelnemers van de Florence Popband ‘een prachtig creatief ensemble’. “Het is hier elke dinsdagochtend hartstikke gezellig. We zingen en spelen er lustig op los.”

 

Voor iedereen

Het mooiste van de Florence Popband is volgens Meike dat iedereen kan meedoen. “Of je nu nog nooit muziek hebt gemaakt of hebt gezongen of het conservatorium in Iran met succes hebt afgerond, iedereen is hier welkom. We vormen met elkaar een popband en eigenlijk ook een koor en een orkest. We helpen elkaar bij alles. Mensen die nog nooit hebben gezongen, doen dat nu ineens wel en anderen spelen ineens in een band.”

 

Divers repertoire

Het repertoire is net als de deelnemers heel divers. “Op dit moment zijn we bezig met het repeteren van een lied dat door een van de deelnemers is geschreven. Op andere momenten doen we muzikale oefeningen, luisteren we naar elkaar en leren we met muziek beter met elkaar te communiceren. Het is altijd heel gezellig én muzikaal. Mensen kunnen zich altijd bij ons aansluiten. Meer zangers, zangeressen en mensen die een strijk- of blaasinstrument spelen, moeten zich zeker aanmelden, want die kunnen we nog goed gebruiken.”

 

Elke dinsdag

De leden van de Florence Popband komen elke dinsdag van 10.30 tot 13.00 uur bij elkaar. Van 10.30 tot 11.30 wordt er gewerkt aan de popband en het koor, vanaf 11.30 uur komt het orkest erbij. Instroom is op elk moment mogelijk. De Florence Popband oefent in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Opgeven kan via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.