Florence Salsa Studio: lekker bewegen

Florence Salsa Studio | Activiteiten voor ouderen | Den Haag

“Er is echt niets leuker dan dansen, zeker als het om de salsa gaat”, vertelt Meike Portegies. Zelf geeft ze al jaren les. “De salsa is een dans die je doet glimlachen. Het is warm, vrolijk en het maakt je los, zowel je lichaam als je geest.”

 

Salsa: vrolijke dans voor iedereen

De salsa is volgens Meike ook een dans die door iedereen te leren is. “Wie nog geen danservaring heeft, moet dan ook zeker niet denken dat de Florence Salsa Studio niks voor hem of haar is. Iedereen is welkom, met en zonder danservaring. En ook mensen die moeilijker bewegen of wellicht in een rolstoel zitten, kunnen zich gewoon aanmelden. We bekijken met elkaar wat er mogelijk is. De bedoeling van deze masterclass is dat het vooral leuk en gezellig is. En dat is het met de salsa al snel.”

 

Werken aan evenwicht in Florence Salsa Studio 

In de Florence Salsa Studio wordt gewerkt in dansduo’s. “Maar mensen hoeven zich niet met z’n tweeën op te geven. We zorgen voor een even aantal deelnemers. De salsa is een heel sociale dans en daarom danst iedereen met iedereen. We gaan de deelnemers allerlei dansbewegingen richting de salsa leren. Het mooie daarvan is dat je niet alleen lekker in beweging bent, maar bijvoorbeeld ook leert hoe je beter je evenwicht kunt behouden."

 

Masterclass Salsa Studio

Elke maand wordt er een masterclass gegeven. De masterclasses staan gepland op 4 februari, 4 maart, 1 april van 12.00 tot 13.00 uur in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Opgeven kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Per keer betaalt u een bijdrage van vijf euro.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.