Florence Studio's

Florence Studio's | activiteiten voor ouderen

Nieuwe dingen leren of oude passies doen herleven. Dat doet u in de Florence Studio's. Hier vindt u alle informatie.

 

Florence Klassiek Studio

Wanneer u altijd al heeft willen spelen in een klassiek orkest, dan is de Florence Klassiek Orkest Studio echt wat voor u. De Florence Klassiek Orkest Studio wordt georganiseerd door Florence en Koorenhuis en wordt gegeven door muziekdocent Benson Walch. De Studio vindt elke vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur plaats in expertisecentrum Gulden Huis van Florence aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Instroom is op elk moment mogelijk. Benson Walch geeft u graag meer informatie over zijn muzieklessen.

 

Florence Foto Studio

Leren fotograferen en foto's bewerken op de computer. U leert het allemaal in de Florence Foto Studio die wordt georganiseerd door Florence en Koorenhuis. De Studio vindt elke maandag plaats van 09.30 tot 11.00 uur in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Docent Ruud van den Houte vertelt u meer over de workshop en wat u nodig heeft. 

 

Florence Popband Studio

De Florence Popband Studio wordt eveneens georganiseerd door Florence en Koorenhuis. Hier doet u aan mee wanneer u houdt van zingen of een muziekinstrument bespelen. De Studio vindt elke dinsdag plaats van 10.30 tot 13.00 uur. Van 10.30 tot 11.30 wordt er gewerkt aan de popband en het koor, vanaf 11.30 uur komt het orkest erbij. Instroom is op elk moment mogelijk. De Studio wordt gehouden in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag. Docente Meike Portegies vertelt u meer.

 

Florence Dans Studio

Het Florence Atelier Dans is voor iedere 60-plusser die van dansen houdt. Ook wanneer u nooit op de dansvloer heeft gestaan, bent u van harte welkom. U krijgt les van danseres Kirsten Mieog. Zij leert u met simpele oefeningen de mogelijkheden en de symboliek van dans en beweging te (her)ontdekken. De Florence Dans Studio vindt elke woensdag van 08.30 tot 11.30 uur plaats in woonzorgcentrum Duinhage aan De Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag.

 

Florence Hiphop Studio

Samen met Sportief Plan biedt Florence u ook de mogelijkheid om te hiphoppen. In onze Florence Hiphop Studio maakt u onder leiding van een ervaren dansdocent kennis met hiphop en stabiliteitsoefeningen. U komt elke vrijdagmiddag om 14.00 uur bij elkaar in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catherina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Met elkaar werkt u toe naar een heus optreden.

 

Florence Salsa Studio

Op Cubaanse klanken heerlijk zwieren en zwaaien. Het kan in de Florence Salsa Studio die wordt gegeven door twee professionele dansdocenten. U leert de basis van de salsa, er is aandacht voor uw conditie, lichaamsbewustzijn en evenwicht. U komt letterlijk in beweging en maakt zich los, zowel in lichaam als in geest. De Studio vindt elke maandag van 15.00 tot 16.00 uur plaats in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Instroom is op elk moment mogelijk. Lees hier meer over de dansdocenten Meike Portegies en Shamir Matheu.

 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Studios bedraagt maximaal een paar euro per keer. Voor meer informatie over de Florence Studios en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via
070 – 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.