Florence Studio's

Florence Studio's

Nieuwe dingen leren of oude passies doen herleven. Dat doet u in de Florence Studio's. Hier vindt u alle informatie.

 

Florence Kook Studio
Houdt u van koken én lekker eten? Of wilt u juist leren koken? Dan is de Florence Kook Studio die vrijdag 19 mei in Rijswijk begint, echt iets voor u. Samen met de andere deelnemers gaat u wekelijks aan de slag met een heerlijk driegangendiner. Onder leiding van een chef-kok maakt u met elkaar het voorgerecht, het hoofdgerecht en het dessert. Elk week in en ander thema. Na het koken schuift u aan om al het bereide lekkers op te eten. De Florence Kook Studio vindt van 19 mei tot 3 juli elke vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur plaats in de Kookstudio Let’s Cook Together aan de Koopmansstraat 5M in Rijswijk. De kosten bedragen € 120,-. Met de Ooievaarspas krijgt u 50 procent korting. Freek Vermolen van Kookstudio Let’s Cook Together vertelt u graag meer.

 

Florence Musical Studio

Dansen, zingen, acteren. U kunt het allemaal in de Florence Musical Studio. Onder leiding van acteur, danser, zanger en schrijver Ricardo Sibelo leert u de fijne kneepjes van het musicalvak. Met Ricardo bekijkt u wat u het liefst doet in de musical en welke liedjes er worden gezongen. Op basis daarvan ontstaat er gegarandeerd een spetterende musical. Theaterervaring is niet nodig. De Florence Musical Studio vindt elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur plaats in The Dance Studio van Ricardo Sibelo aan de Zegwaartseweg 46A in Zoetermeer. Wilt meer weten over de Florence Musical Studio? Leest u dan het interview met Ricardo Sibelo.

 

Florence Klassiek Orkest Studio

Wanneer u altijd al heeft willen spelen in een klassiek orkest, dan is de Florence Klassiek Orkest Studio echt wat voor u. De Florence Klassiek Orkest Studio wordt georganiseerd door Florence en Koorenhuis en wordt gegeven door muziekdocent Benson Walch. De Studio vindt elke vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur plaats in expertisecentrum Gulden Huis van Florence aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Instroom is op elk moment mogelijk. Benson Walch geeft u graag meer informatie over zijn muzieklessen.

 

Florence Foto Studio

Leren fotograferen en foto's bewerken op de computer. U leert het allemaal in de Florence Foto Studio die wordt georganiseerd door Florence en Koorenhuis. De Studio wordt op twee locaties gegeven:  elke maandag van 09.30 tot 11.00 uur in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag en elke maandag van 14.00 tot 15.30 uur in de bibliotheek van Rijswijk aan de Generaal Eisenhowerplein 101. Docent Ruud van den Houte vertelt u meer over de workshops en wat u nodig heeft. 

 

Florence Hiphop Studio

Samen met Sportief Plan biedt Florence u ook de mogelijkheid om te hiphoppen. In onze Florence Hiphop Studio maakt u onder leiding van een ervaren dansdocent kennis met hiphop en stabiliteitsoefeningen. U komt elke vrijdagmiddag om 14.00 uur bij elkaar in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catherina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Met elkaar werkt u toe naar een heus optreden.

 

Florence Salsa Studio

Op Cubaanse klanken heerlijk zwieren en zwaaien. Het kan in de Florence Salsa Studio die wordt gegeven door twee professionele dansdocenten. U leert de basis van de salsa, er is aandacht voor uw conditie, lichaamsbewustzijn en evenwicht. U komt letterlijk in beweging en maakt zich los, zowel in lichaam als in geest. De Studio vindt elke maandag in twee groepen, van 12.30 tot 13.30 uur en van 13.45 tot 14.45 uur, plaats in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Lees meer over de dansdocenten Meike Portegies en Shamir Matheu. 

 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Studio's bedraagt maximaal een paar euro per keer. Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Voor meer informatie over de Florence Studio's en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.