Florence Studio's

Florence Studio's | activiteiten voor ouderen | Den Haag en omgeving

Nieuwe dingen leren of oude passies doen herleven. Dat doet u in de Florence Studio's. Hier vindt u alle informatie. Onderaan leest u hoe u zich kunt aanmelden.

 

Florence Klassiek Orkest Studio

Wanneer u altijd al heeft willen spelen in een klassiek orkest, dan is de Florence Klassiek Orkest Studio echt wat voor u. De Florence Klassiek Orkest Studio wordt georganiseerd in samenwerking met Koorenhuis en wordt gegeven door muziekdocent Benson Walch. De Studio vindt elke vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur plaats in Woonzorgcentrum Mariahoeve van Florence aan de Hofzichtlaan 115 in Den Haag. Instroom is op elk moment mogelijk. Benson Walch geeft u graag meer informatie over zijn muzieklessen.
 

Florence Foto Studio

Leren fotograferen en foto's bewerken op de computer. U leert het allemaal in de Florence Foto Studio. De workshop wordt op onderstaande locaties gegeven: 

 

  • Op maandag van 09.30 tot 11.00 uur in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag.
  • Op woensdag van 13.15 tot 14.45 uur (vanaf 17 januari) en van 11.00 tot 12.30 uur (vanaf 28 februari)  in Bibliotheek aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg. 
     

Docent Ruud van den Houte vertelt u meer over de Florence Foto Studio en wat u nodig heeft. 

 

Florence Hiphop Studio

Samen met Sportief Plus biedt Florence u ook de mogelijkheid om te hiphoppen. In onze Florence Hiphop Studio maakt u onder leiding van een ervaren dansdocent kennis met hiphop en stabiliteitsoefeningen. U komt elke vrijdagmiddag om 14.00 uur bij elkaar in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catherina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Met elkaar werkt u toe naar een heus optreden.

 

Florence Salsa Studio

Op Cubaanse klanken heerlijk zwieren en zwaaien. Het kan in de Florence Salsa Studio die wordt gegeven door twee professionele dansdocenten. U leert de basis van de salsa, er is aandacht voor uw conditie, lichaamsbewustzijn en evenwicht. U komt letterlijk in beweging en maakt zich los, zowel in lichaam als in geest. De Studio vindt elke maandag van 11.15-12.15 uur (gevorderden) en van 12.30-13.30 uur plaats in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Lees meer over de dansdocenten Meike Portegies en Shamir Matheu. 

 

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Studio's bedraagt maximaal een paar euro per keer. Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Voor meer informatie over de Florence Studio's en voor aanmelding kunt contact met ons opnemen via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.