Florence Korenslag 2020

Florence Korenslag 2020

In januari 2020 vindt het evenement Florence Korenslag voor de derde keer plaats. In een aantal voorronden en een finale gaan zangkoren met elkaar de muzikale en vocale strijd aan. Elk koor krijgt 20 minuten.

 

Voorronden en finale Korenslag 2020

De voorronden van de Florence Korenslag vinden op zondag 26 januari van 14.00 tot 16.00 uur plaats in de woonzorgcentra Duinhage en Oostduin in Den Haag en Vredenburch in Rijswijk. De drie winnaars van deze voorronden strijden met elkaar in de finale op zondag 2 februari van 14.00 tot 16.00 uur in Mariahoeve in Haag. De finale wordt gepresenteerd door Rata Kloppenburg, musicerend performer, celliste, coach en docente. Een jury beoordeelt alle optredens.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 

FINALE KORENSLAG, 2 FEBRUARI 2020

Locatie Mariahoeve

Hofzichtlaan 115, Den Haag

 

Aanvang programma: 14.00 uur

Einde programma: + 16.00 uur

 

Leden Vakjury

  • Helmi Verhoeven, voorzitter
  •  
  •  

                       

Helmi Verhoeven is al vele jaren actief als zang-, piano- en podiumcoach. Zij leidt muziektheaterprojecten, treedt als acterend sopraan op in kamermuziekproducties en organiseert regelmatig kamermuziekseries.

 

                                                                          

Jury en prijzen

Juryvoorzitter tijdens de finale is Helmi Verhoeven, zangcoach en - docente. De drie koren die in de finale komen, vallen sowieso in de prijzen:

  

  • 1ste prijs: De Korenslag Bokaal en 750 euro.
  • 2de prijs: 250 euro.
  • 3de prijs: 250 euro.

 

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.