Informatie Florence Swingt

Praktische informatie Florence Swingt

Het festival Florence Swingt vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april in het expertisecentrum Gulden Huis. De toegang is gratis!

 

Op diverse podia treden twee dagen lang bekende jazzartiesten voor u op. Zij staan garant voor spectaculaire optredens. Het festival wordt op zaterdag 13 april om 13.00 uur officieel geopend door Richard de Mos. De presentatie is in handen van musicoloog Gregor Bak. Op het programma staan onder anderen Joke Bruijs, Madeline Bell, West Coast Big Band, Frits Kaatee, Frits Landesbergen en Birdie Seven, Kom jij ook meeswingen?

 

Alzheimer stichting
Op beide dagen zullen van de artiesten die optreden CD’s  te koop zijn. Een gedeelte van de opbrengst hiervan komt ten goede aan de Alzheimer stichting. Hiermee kan Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek financieren, hulp en ondersteuning bieden, de dementiezorg verbeteren en voorlichting bieden.

Dementie is een zeer ingrijpende – nog ongeneeslijke – hersenziekte, waarbij zowel de persoon met dementie als zijn of haar naaste steeds meer verliest. Maar liefst 1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie, bij vrouwen is dat zelfs 1 op de 3.

 

Roken

Roken op Florence Swingt is alleen toegestaan in de open lucht. Er wordt op de locatie geen tabak verkocht.

 

Bereikbaarheid

Gulden Huis is goed bereikbaar met de auto. In de omgeving vindt u voldoende gratis parkeerruimte.  Het verpleeghuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tramlijn 9, uitstappen bij Wolweversgaarde en lijn16, uitstappen bij halte Steenwijklaan.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.