Over Florence Cultuur

Over Florence Cultuur

Ieder mens heeft hobby’s waar hij blij van wordt. De een gaat graag naar een klassiek concert, de ander gaat regelmatig naar een theater of museum of leest een goed boek. Culturele activiteiten roepen gevoel, plezier, emotie of herinnering bij mensen op. Het zorgt voor afleiding en ontspanning.

 

Kwaliteit van leven verbeteren

Wanneer iemand moeilijk ter been is of in een woonzorgcentrum woont, wordt het moeilijker om naar een culturele activiteit toe gaan of een creatieve hobby op te pakken. Florence wil daar wat aan doen, ook omdat uit onderzoek blijkt dat culturele activiteiten daadwerkelijk bijdragen aan kwaliteit van leven. Florence Cultuur speelt zich af binnen de woonzorglocaties van Florence, zodat alle bewoners van Florence kunnen genieten van onder meer klassieke muziek, musicals en jazz. Hierbij ontstaan mooie, inspirerende en fijne ontmoetingen tussen bewoners en cliënten van onze expertise- en woonzorgcentra en wijkbewoners, jong en oud.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.