Dieetadvisering

Dieetadvisering | Florence

Soms heeft u een bepaalde dieetadvisering nodig, bijvoorbeeld omdat u een allergie voor voedingsstoffen heeft of omdat u wellicht wilt afvallen. De diëtisten van Florence kunnen u daarbij helpen. Ook wanneer u bijvoorbeeld diabetes type 2, COPD of een verhoogd risico op hart- en vaatziekten heeft, is het goed om u te laten adviseren. Onze diëtisten kunnen uw lichamelijke gezondheid bevorderen met een bepaald eetpatroon/dieet.

 

Dieetadvisering in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg

U kunt voor de dieetadvisering van onze diëtisen terecht op diverse locaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Er worden ook avondspreekuren gehouden. Een huisbezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden als het voor u niet mogelijk is om naar ons toe te komen. Het eerste gesprek duurt 45 minuten en bestaat uit een intake. Het aantal vervolgconsulten hangt af van uw wensen en behoeften.

 

Vergoeding dieetadvisering

De kosten van dieetadvisering worden vergoed vanuit de basisverzekering. U krijgt drie uur per kalenderjaar vergoed. Als u via uw huisarts een verwijsbrief DBC (Diagnose Behandel Combinatie) heeft, wordt de begeleiding vergoed vanuit de zogeheten ketenzorg. Hierop is geen eigen risico van toepassing.

 

Meer informatie dieetadvisering

Wanneer u meer informatie wilt of graag dieetadvisering wilt ontvangen, kunt u een afspraak maken via dietist.vodi@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Florence is ook gespecialiseerd in voedingadviezen voor kinderen in de groei.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.