Valpreventie: steviger op uw benen staan

Valpreventie | Den Haag | Florence

De kans op vallen neemt toe wanneer u ouder wordt. Vallen kan voor lichamelijk ongemak zorgen, maar het kan u ook onzeker maken. Florence beschikt over een Valteam. De medewerkers van dit gespecialiseerde Valteam bieden u valpreventie. Met adviezen op maat staat u voortaan (weer) steviger op uw benen.

 

Valteam: kijken naar uw persoonlijke situatie voor valpreventie

Wanneer u de afgelopen tijd vaker bent gevallen, dan is het raadzaam de specialisten van het Valteam van Florence te bezoeken. Het Valteam bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, een ergotherapeut, een fysiotherapeut en een verpleegkundige. Zij doen onderzoek naar uw lichamelijke gesteldheid, uw evenwichtsproblemen en uw eventuele medicatie. Ook bekijken zij de inrichting van uw woning en uw schoeisel. Doel is u een advies op maat te geven waarmee u het vallen zo goed mogelijk kunt voorkomen.

 

Meer informatie en afspraak maken met Valteam

Als u meer informatie wilt over de valpreventie die het Valteam u kan bieden, kunt u contact opnemen met Florence via info@florence.nl of 070 - 41 31 000. U kunt ook direct een afspraak maken. Het Valteam werkt in het gebied Delft, Den, Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.