Voedingsvoorlichting: advies voor gezond(er) eten

Voedingsvoorlichting: advies over gezonder eten | Florence

Wilt u gezonder gaan eten? Wilt u weten wat gezonde voeding precies is? Wilt u tips over waarop u moet letten bij het boodschappen doen? De diëtisten van Florence helpen u graag gezonde keuzes te maken. Ze zijn op de hoogte van de laatste voedingsinzichten en begrijpen hoe moeilijk het is vastgeroeste eetpatronen te doorbreken. Met de juiste voedingsvoorlichting lukt het u zeker om gezonder te gaan eten.

 

Kom voor voedingsvoorlichting langs op ons spreekuur

De diëtisen van Florence houden spreekuur op diverse locaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Wanneer u overdag geen of weinig tijd heeft, kunt u voor voedingsvoorlichting ook terecht op de avondspreekuren die op diverse locaties worden gehouden. Het aantal consulten hangt af van uw wensen en behoeften. Indien het voor u niet mogelijk is om naar een van onze locaties te komen, dan komen wij bij u op huisbezoek. De diëtisen bieden ook cursussen en scholingen op het gebied van voeding aan. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

 

Vergoeding van voedingsvoorlichting

De kosten van voedingsvoorlichting worden vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen heeft recht op drie uur voedingsvoorlichting per kalenderjaar. Indien u van uw huisarts een verwijsbrief DBC (Diagnose Behandel Combinatie) heeft ontvangen, wordt de begeleiding vergoed vanuit de zogeheten ketenzorg. Hierop is geen eigen risico van toepassing.

 

Meer informatie over voedingsvoorlichting en maken van een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van de diëtisen van Florence voor voedingsvoorlichting, kunt u contact met ons opnemen via dietist.vodi@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor dieetadvisering bij bijvoorbeeld voedselallergieën en hulp bij afvallen. Daarnaast is Florence gespecialiseerd in voedingadviezen voor kinderen in de groei.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.