florence labels

Expertisecentrum Gulden Huis

Expertisecentrum Gulden Huis

Gastvrijheid. Dat is belangrijk in het Gulden Huis. Mooie voorzieningen en een vriendelijke, open sfeer zorgen daarvoor. Op de parterre vindt u een prachtig restaurant met een zonnige tuin en een aantrekkelijk Grand Café. 


Voortdurend in ontwikkeling

Het Gulden Huis ligt in het dynamische Escamp. Deze wijk kent een variatie aan culturen en is voortdurend in ontwikkeling. Net als het Gulden Huis zelf: een thuis voor 175 mensen. We vinden het belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven, zoals u dat gewend bent. Natuurlijk passen wij onze activiteiten aan op wat u wilt en wat u kunt. Laat het ons gerust weten als u ideeën hebt voor aantrekkelijke uitstapjes of hobby-activiteiten. Dan nemen wij deze op in ons programma.

 

Verzorging en verpleging

U kunt in het Gulden Huis wonen als u dementerend bent of hinder ondervindt van lichamelijke beperkingen. Om te verblijven in een verpleeghuis is een indicatie van het CIZ noodzakelijk. Wij vinden het prettig om samen met u en uw familie de zorg zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Het Gulden Huis kent ook enkele specialisaties:

 

 • Specialisatie: Ziekte van Huntington

  Het Gulden Huis is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met de ziekte van Huntington. U kunt bij ons wonen, maar wij kunnen u en uw familie ook ondersteunen als u zelfstandig woont. Zo bieden wij u advies en dagbehandeling. Klikt u hier als u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen. 
   

 • Specialisatie: revalidatie na een hersenbloeding, operatie of dialyse
  U kunt bij ons revalideren na een operatie. Of als u herstelt van een hersenbloeding (CVA). Ook als u gebruik maakt van nierdialyse, kunt u bij ons terecht. Het Gulden Huis werkt nauw samen met diverse ziekenhuizen in Den Haag. In de praktijk betekent dit dat u snel bij ons terecht kunt. Meestal neemt de revalidatieperiode zo’n drie maanden in beslag.

 • Dagbehandeling
  Het Gulden Huis heeft, naast de verpleegafdelingen, een dagbehandeling voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Met de dagbehandeling kunt u wonen in een verpleeghuis uitstellen of voorkomen. U kunt de dagbehandeling ook inzetten als aanvullende zorg na ontslag uit het ziekenhuis. Of als u na een tijdelijk verblijf weer naar huis gaat. Daarnaast wordt op de dagbehandeling een speciaal programma voor mensen met COPD geboden.

 

Kosten wonen in Gulden Huis

U vindt een overzicht van de kosten in de prijslijst van Gulden Huis.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Op iedere afdeling zijn twee grote huiskamers waar diverse activiteiten plaatsvinden.
Expertisecentrum Gulden Huis ligt naast levendige sportvelden in de Haagse wijk Escamp.
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Locatie
Expertisecentrum Gulden Huis
070 - 754 50 00
Steenhouwersgaarde 1
2542 AA Den Haag
info@florence.nl