Haganum naar Valuas Zorggroep

Florence heeft Haganum overdragen aan de Valuas Zorggroep.

Haganum naar Valuas Zorggroep

Zorgverlening in handen van Valuas

Met ingang van 1 juli heeft Florence Residence Haganum overdragen aan de Valuas Zorggroep. Valuas zal de zorgverlening van de bewoners voor haar rekening nemen. Voor de bewoners en (zorg)medewerkers verandert er in de dagelijkse praktijk niets.

Aanleiding overdracht

Aanleiding voor de overdracht is dat particuliere zorg in een kleinschalige woonsetting in het hogere segment niet goed meer past in de strategie van Florence. Valuas is gespecialiseerd in het bieden van particuliere zorg in een huiselijke, kleinschalige omgeving met hoogwaardige zorg en service in het midden en hogere segment en is daarmee geschikt voor Residence Haganum.

Cliënten en medewerkers

Alle cliënten kunnen blijven wonen bij Residence Haganum en blijven de zorg ontvangen die zij nodig hebben. Zorghotelgasten zijn nog steeds welkom bij Residence Haganum. De vaste medewerkers worden overgenomen door Valuas. Florence Allure blijft op de huidige manier ZZP’ers inzetten bij Residence Haganum.

Over Valuas

Valuas is een familiebedrijf. Bij Valuas wordt particuliere zorg geboden in een huiselijke, kleinschalige omgeving met hoogwaardige aandacht en service. De organisatie en haar mensen spelen flexibel in op de wensen van de cliënt. Daarbij wordt niet alleen zorg geboden op basis van de zorgindicatie, maar wordt er buiten de indicatie om ook geïnvesteerd in het welzijn van de cliënt. Residence Haganum wordt de derde locatie van Valuas.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.