High tea voor bewoners Duinhage

Sandwiches, zoetigheden en heerlijk thee.

High tea voor bewoners Duinhage

High tea

Met een smakelijke high tea brengen vrijwilligers extra sfeer en gezelligheid voor (wijk)bewoners van woonzorgcentrum Duinhage. Tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet steken enthousiaste vrijwilligers hun handen uit de mouwen om iets voor een ander te betekenen. De high tea in Duinhage vindt plaats op vrijdag 9 maart.

Vrijwilligerswerk

Voor veel mensen is NLdoet ook een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.