Allure

Veel te doen: high tea, wandelen en lekker barbecueën

Veel te doen: high tea, wandelen en lekker barbecueën bij Residence Haganum

 Bij Residence Haganum is er altijd wat te doen. De afgelopen periode is er dan ook weer een aantal leuke evenementen georganiseerd waar bewoners en gasten van het zorghotel enthousiast aan meededen. Sommige bewoners en gasten werden daarbij vergezeld door familieleden.

 

Bijkletsen tijden een high tea
Zo werd er onlangs volop genoten van een overheerlijke high tea; behalve een moment om te genieten van lekkernijen ook een moment om even lekker met elkaar bij te kletsen. Bij Residence Haganum wordt vaker een bijzondere lunch georganiseerd. Zo wordt bij mooi gezellig buiten in de tuin gegeten en bewoners kunnen ook zelf op pad gaan en een lunchpakket meekrijgen.

 

Wandelen in Clingendael
Bewoners en gasten genoten onlangs ook van een uitstapje naar het landgoed Clingendael. Er werd met elkaar een flink stuk gewandeld en op een terras met een wijntje nagenoten.

 

Alternatieve barbecue
De barbecue die stond gepland in de gezamenlijke binnentuin, kon door het weer helaas niet doorgaan. Toch ging het geplande evenement door: het vlees en de groenten werden gewoon door de chef van het restaurant van Residence Haganum gegrild.


Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Residence Haganum doet op zaterdag 21 maart 2015 mee aan twee landelijke acties: de Open Dag van de Zorg en NLdoet, de grootste...