Gezellig aanschuiven in wijkrestaurant Adegeest in Voorschoten

28-4-2016
Aanschuifdiner in Voorschoten

Het restaurant van woonzorgcentrum Adegeest is er niet alleen voor de bewoners. Juist ook de wijkbewoners zijn welkom. Het is dan ook niet voor niets opgezet als een wijkrestaurant. Hier kan iedereen lekker een hapje komen eten en anderen ontmoeten. Op vrijdag 6 mei vindt er weer een gezellig Aanschuifdiner plaats. Florence ziet u graag verschijnen.

 

Genieten van een broodje kipburger

Het Aanschuifdiner vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats. Het Aanschuifdiner bestaat op vrijdag 6 mei uit een smakelijk broodje kipburger, dat wordt geserveerd met frietjes en een rauwkostsalade van ijsbergsla, tomaat en komkommer. Het hoofdgerecht kost € 5,95. Het Aanschuifdiner kan naar eigen wens worden uitgebreid met een soep van de dag als voorafje (à €1,50) en een dame blanche als dessert (à € 2,00). U schuift gezellig aan, samen met bewoners van Adegeest en mensen uit de omgeving.

 

Reserveren voor Aanschuifdiner Voorschoten

Wilt u zeker zijn van een plekje bij het Aanschuifdiner in wijkrestaurant Adegeest? U kunt reserveren door te bellen naar 070 – 754 42 16 of door langs te komen bij het gastvrijheidspunt van Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten. U kunt aan tafel tussen 17.00 en 18.30 uur. Zoals altijd in wijkrestaurant Adegeest wordt u aan tafel bediend. Florence heeft graag aandacht voor de bezoekers. Het moet voelen als een uitje.

 

Meer over het wijkrestaurant Adegeest

Als u vrijdag 6 mei niet kunt aanschuiven, bent u natuurlijk altijd op een andere dag van harte welkom. In het wijkrestaurant van Voorschoten kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met gebak, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu of menu à la carte. Regelmatig vinden er thema-avonden plaats en in de weekenden is er een extra luxe menu à la carte.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.