Alles over zorg en gezondheid tijdens Winter Wonder Weken

8-12-2014

Florence is van zaterdag 13 tot en met zondag 21 december aanwezig tijdens de Winter Wonder Weken in Leiden. U vindt Florence in een van de chaletjes van de enige echte drijvende kerstmarkt van Nederland. De kerstmarkt vindt plaats op de Nieuwe Rijn. Onder het motto ‘Liever uw eigen zorg kiezen’ is Florence is partner van de Winter Wonder Weken.

 

Kom naar onze chalet

In de thuiszorg gaat vanaf januari 2015 veel veranderen. Wellicht dat u momenteel overweegt welke hulp u nodig heeft en hoe u dit gaat regelen. Florence kan u helpen bij uw keuze. U bent dan ook van harte welkom in onze Florence-chalet. Hier komt u te weten hoe u een huisverpleegkundige kunt inschakelen en waar u de gratis gezondheidscheck kunt laten doen. De Florence-chalet is tevens het afhaalpunt voor de prijzen van de grote kraskaartenactie van de Winter Wonder Weken.

 

Kraskaart bij bezoek
Want tijdens de Winter Wonder Weken kunt u leuke prijzen winnen. Wanneer u de Winter Wonder Weken bezoekt, krijgt u een kraskaart. Wint u een prijs? Dan kunt u deze in onze chalet komen ophalen. De kerstmarkt op de Winter Wonder Weken trok vorig jaar 100.000 bezoekers. Het gevarieerde assortiment en het grote aanbod aan amusement en informatie zijn de sleutel van het succes. Ook de unieke setting, op het water, en de prachtige aankleding maken het een bijzonder evenement. Voor meer informatie over de Winter Wonder Weken in Leiden kunt u kijken op de website van de gemeente Leiden.

 

Speciale actie
De Beestenbende, een leefbaarheidsproject van de gemeente Leiden, houdt tijdens de Winter Wonder Weken samen met Florence een speciale actie. De Beestenbende bestaat uit basisschoolleerlingen die met elkaar in actie komen tegen zwerfvuil en regelmatig opruimacties houden. Tijdens de kerstmarkt gaan zij dat ook doen, op woensdagmiddag 17 december. Wethouder Roos van Gelderen van Jeugd, Zorg en Welzijn steunt de actie van harte en komt de kinderen aanmoedigen. Aansluitend gaan de kinderen lekker schaatsen op de ijsbaan.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.