Alzheimer Café Haagse Hout over praten met iemand met dementie

24-3-2016
Alzheimer Café Haagse Hout | 13 april 2016

Het Alzheimer Café Haagse Hout staat woensdag 13 april in het teken van het thema ‘Hoe praat ik het beste met iemand met dementie?’. Gastspreker is Annemarie Rausch, psycholoog bij Florence.

 

Antwoord op alle vragen

Wanneer iemand last krijgt van geheugenverlies kan er verwarring ontstaan met betrekking tot de communicatie. Dat is moeilijk voor degene zelf, maar ook voor de partner, kinderen of andere betrokkenen. Is het nu goed om als naaste te zeggen dat iets niet klopt of is het beter om ‘mee te gaan’ in het verhaal van de persoon met geheugenverlies? Annemarie Rausch geeft antwoord op al deze vragen.

 

Bereikbaarheid Alzheimer Haagse Hout

Het Alzheimer Café Haagse Hout begint woensdag 13 april om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt ongeveer tot 21.00 uur. Mensen met beginnende dementie, hun partners, hun kinderen of hun familieleden, zorgprofessionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in wijk- en dienstencentrum Mariahoeve aan de Ivoorhorst 155 in Den Haag. De locatie is bereikbaar met tramlijn 6 en bus 24, halte Reigersbergenweg. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren in de buurt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 - 13 80 21 18.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.