Alzheimer Café Haagse Hout over wanneer een opname dichterbij komt

6-5-2016
Alzheimer Café Haagse Hout | 11 mei | Florence

Het Alzheimer Café Haagse Hout staat woensdag 11 mei in het teken van het thema ‘Als opname in zicht komt’. Gastspreker is woonconsulent Monique Scarpa.

 

Antwoord op alle vragen

Wanneer de zelfredzaamheid verdwijnt en thuis wonen steeds moeilijker wordt, is het misschien tijd om over een andere oplossing na te gaan denken. Zo kan opname in een woonzorgcentrum in zicht komen. Zijn er alternatieven en hoe maak je een keuze? Wat betekent het voor de mantelzorger? Monique Scarpa geeft antwoord op al deze vragen.

 

Bereikbaarheid Alzheimer Haagse Hout

Het Alzheimer Café Haagse Hout begint woensdag 11 mei om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt ongeveer tot 21.00 uur. Mensen met beginnende dementie, hun partners, hun kinderen of hun familieleden, zorgprofessionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in wijk- en dienstencentrum Mariahoeve aan de Ivoorhorst 155 in Den Haag. De locatie is bereikbaar met tramlijn 6 en bus 24, halte Reigersbergenweg. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren in de buurt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 - 13 80 21 18.

 

Over het Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over de dementie en de gevolgen er van bespreekbaar maken. Het Alzheimer Café Haagse Hout wordt georganiseerd door Cardia, Voor Welzijn, Stichting Eykenburg, HHW Zorg, PEP, Parnassia Groep, Evita en Florence.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.