Alzheimer Café Loosduinen in het teken van de mantelzorger

3-2-2016
Alzheimer Café Loosduinen in het teken van de mantelzorger

Het Alzheimer Café Loosduinen staat donderdag 11 februari in het teken van ‘De daadkracht van de mantelzorger’. Zorgen voor iemand met geheugenverlies kan zowel lichamelijk als geestelijk veel vragen van de mensen in de naaste omgeving. Waar liggen uw grenzen wat betreft de verzorging van uw naaste? Op deze vragen en meer krijgt u antwoord.

 

Tijd en locatie Alzheimer Café Loosduinen 

Het Alzheimer Café Haagse Loosduinen vindt 11 februari plaats aan de Mozartlaan 211. Het Alzheimer Café begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Mensen met beginnende dementie, familieleden, professionals en andere belangstellenden zijn welkom. Als u met het openbaar vervoer komt, dan kunt u tramlijn 3 nemen, halte Mozartlaan. Komt u met de auto, dan is er aan de Mozartlaan voor de seniorenflat Mozartduin gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met programmacoördinator Jozien Wolthers via jwolthers@cardia.nl of via 06 – 13 80 21 18.

 

Het Alzheimer Café Haagse Hout wordt georganiseerd door Cardia, Vóór Welzijn, Stichting Eykenburg, HWW Zorg, Florence, PEP, Parnassia Groep en Evita.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.