Aspergemaand in wijkrestaurant Adegeest

10-5-2016
Aspergemaand in wijkrestaurant Adegeest

Het wijkrestaurant Adegeest in Voorschoten staat de gehele maand mei in het teken van het witte goud. Elke dag kan er worden genoten van gerechten met asperges. Adegeest trapt met de maand mei de eerste themamaand af. In 2016 wordt elke maand voor een ander thema gekozen. Wie van asperges houdt, komt deze maand volop aan zijn trekken.

 

Asperges van goede kwaliteit

Eline Vink, horecamanager Gewoon Lekker Thuis in restaurant Adegeest, is onlangs speciaal naar Lepelstraat in Brabant afgereisd om het witte goud zelf te bekijken. Eline laat weten dat de asperges van een zeer goede kwaliteit zijn. “Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om langs te komen. Met de lunch kan er worden genoten van een wit pistoletje met onder andere asperges, beenham, ei en kerriesaus. Het diner bestaat uit asperges met Hollandaisesaus, krielaardappeltjes, beenham en ei.”

 

Reserveren bij grote groepen

Het broodje kost € 3,75 en het hoofdgerecht € 12,50. “Reserveren is niet noodzakelijk”, vertelt Eline, “maar wel wanneer mensen met een grotere groep komen.” Mensen kunnen reserveren door te bellen naar 070 – 754 42 16 of door langs te komen bij het gastvrijheidspunt van Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten. Zoals altijd in wijkrestaurant Adegeest worden de gasten bediend. Florence heeft graag aandacht voor de bezoekers. Het moet voelen als een uitje.

 

Meer over het wijkrestaurant Adegeest

In het wijkrestaurant van Voorschoten kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met gebak, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu of menu à la carte. Regelmatig vinden er thema-avonden plaats en in de weekenden is er een extra luxe menu à la carte. Vanaf deze maand mei volgen er meer speciale themamaanden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.