Basisscholen strijden om eerste prijs Florence Musicals

19-6-2015
Basisscholen strijden om eerste prijs Florence Musicals

Jong en oud genoten zichtbaar tijdens de finale van Florence Musicals op donderdag 18 juni. Wekenlang hebben basisschoolleerlingen uit de gehele regio geoefend op drie musicalliedjes om deze voor de bewoners van woonzorgcentrum Loosduinse Hof ten gehore te brengen.

 

De scholen die de finale hebben gehaald waren de Jenaplanschool De Oostpoort uit Delft, de Herenwegschool uit Wassenaar, De Regenboog uit Zoetermeer en de St. Jozefschool uit Wassenaar. De leerlingen en leerkrachten hadden zich uitgeleefd met verrassende kostuums, wilde danspassen en enthousiaste optredens. Na een nek-aan-nekrace ging uiteindelijk basisschool Herenweg uit Wassenaar met de prijs van 1.000 euro naar huis. Juf An van Niekerk en juf Marie-Anne Koopman waren zichtbaar trots op hun pupillen.

Cultuur dicht bij huis
Florence Musicals is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van vele fondsen en anderen die Musicals een warm hart toedragen. De musicals maken deel uit van Florence Cultuur waarin culturele activiteiten dichtbij worden gebruikt. Voor veel van de bezoekers is een theaterbezoek al jaren niet meer mogelijk. Dit is lichamelijk en soms ook financieel te belastend voor deze mensen. Door Florence Musicals kunnen zij toch genieten van cultuur, dicht bij huis.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.