Beurs 'Liever Thuis' toont mogelijkheden langer zelfstandig wonen

10-10-2014
Florence staat 24 en 25 oktober op de beurs Liever Thuis

Florence is vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober aanwezig op de beurs Liever Thuis in De Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk. Daar laten we zien hoe onze producten en diensten bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen.

 

Als bezoeker van de beurs ontmoet u meerdere aanbieders met concrete oplossingen voor woningaanpassingen, hulpmiddelen, ondersteuning en vitaliteit. Alles draait bij Liever Thuis om het comfortabel, veilig en zelfstandig ouder worden in de eigen omgeving. Bij de stand van Florence (nummer 31) krijgt u desgewenst meer informatie en kunt u al uw vragen stellen over oplossingen waarnaar u op zoek bent, voor uzelf of voor een familielid. Florence staat u graag te woord en toont u welke keuzemogelijkheden er zijn.

 

Workshops, lezingen en vermaak
Naast de informatiestands worden tijdens de beursdagen diverse inspirerende lezingen en workshops gegeven. Ook is er ruimte voor vermaak. Voor professionals die vakmatig bezig zijn met het langer zelfstandig wonen door ouderen, biedt de beurs overigens ook diverse nieuwe inzichten en oplossingen. Dankzij de kennis die u als professionals opdoet, kunt u uw cliënten straks nog beter adviseren over de vele keuzemogelijkheden die er zijn.

 

Gratis toegangsbewijs
De beurs Liever Thuis is vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs aan de deur bedraagt vijf euro, maar als u zich van tevoren aanmeldt via de website van de organisator krijgt u een gratis toegangsbewijs. Voor meer informatie over de beurs kunt u kijken op www.lieverthuisbeurs.info.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.