Bewoner woonzorgcentrum Steenvoorde zamelt 47 kilo postzegels in voor goed doel

3-4-2015
Bewoner woonzorgcentrum Steenvoorde zamelt 47 kilo postzegels in voor goed doel

Een bijzondere en succesvolle actie van een bewoner in woonzorgcentrum Steenvoorde. Hij zamelde tussen december en eind februari 47 kilo aan postzegels in voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). De opbrengst van de verkoop van deze postzegels wordt onder meer door de stichting gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek naar de taaislijmziekte Cystic Fibrosis.

 

NCFS aangenaam verrast

De heer Pots zet zich al vijfentwintig jaar als vrijwilliger in voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. De postzegelactie begon hij in december. Daarbij werd hij vanuit heel Florence en Rijswijk ondersteund. Medewerkers, bewoners, wijkbewoners, iedereen droeg bij aan zijn actie. Dat resulteerde in de enorme hoeveelheid van 47 kilo. Alle postzegels zijn door de heer Pots en zijn zoon verwerkt en verpakt. Daarna gingen zij samen op pad naar Noord-Holland om de dozen af te leveren bij een inzamelpunt. De NCFS was aangenaam verrast.

 

Postzegels nog steeds welkom

Ondanks dat de postzegels zijn afgeleverd en daarmee zijn actie eigenlijk afgelopen is, zijn nieuwe postzegels nog steeds welkom bij de heer Pots. Hij zamelt ze opnieuw in voor de NCFS. U kunt ze altijd bij de receptie van woonzorgcentrum Steenvoorde afgeven of opsturen naar: Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, 2285 CH in Rijswijk Generaal, ter attentie van de heer Pots of Jannie de Brouwer, coördinator evenementen. Namens de heer Pots, en ook namens Florence: heel hartelijke dank!

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.