Biljartkeus voor cliënten expertisecentrum Mariahoeve

9-1-2015
Biljartkeus voor expertisecentrum Mariahoeve

Een gulle gever uit Drenthe heeft onlangs de cliënten van het expertisecentrum Mariahoeve bijzonder blij gemaakt door drie biljartkeus te schenken. Een medewerkster van Florence had hiervoor op Marktplaats een oproep gedaan.

 

Keus van eigen biljartvereniging

De heer Boers reageerde direct, omdat hij zelf ook een fervent biljartliefhebber is en lid is van een biljartvereniging voor 55-plussers. Daarnaast rijdt hij vrijwillig mensen naar de dagopvang. Toen de heer Broers de oproep van de psychologisch assistente van Florence las, ging hij onmiddellijk in overleg met zijn eigen biljartvereniging. Gezamenlijk werd besloten drie keus aan expertisecentrum Mariahoeve te schenken. Alle leden weten hoe leuk en ontspannend het voor de cliënten kan zijn om met elkaar te biljarten.

 

Naar hartenlust gebiljart

De biljarttafel had expertisecentrum Mariahoeve al. Sinds enige weken staat die in het grand café. Het biljart is van een biljartvereniging uit de wijk die daar van maandag tot vrijdag gebruik van maakt. Buiten de verenigingsuren om mogen de 

cliënten van Mariahoeve gebruikmaken van de biljarttafel. Het probleem was alleen dat er geen biljartkeus beschikbaar waren. Dankzij de gift vanuit de andere kant van het land, wordt er nu naar hartenlust gebiljart.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.