Brunch laat zien wat restaurant van woonzorgcentrum Adegeest te bieden heeft aan de buurt

8-9-2015
Brunch laat zien wat restaurant in woonzorglocatie Adegeest te bieden heeft aan de buurt

Andere mensen ontmoeten onder het genot van een lekkere brunch. Dat kan op zondag 13 september vanaf 11.30 uur in het gezellige en sfeervolle restaurant van Florence Adegeest.

 

Ontmoeten en lekker eten in Voorschoten

De brunch in Adegeest aan de Bachlaan 21 bestaat uit diverse broodjes, luxe beleg, roerei, bouillon, fruitsalade en diverse andere lekkernijen. Volwassen betalen voor deze uitgebreide vroege middagmaaltijd (of laat ontbijt) € 14,95, kinderen kunnen voor € 9,95 mee-eten. De brunch staat niet alleen garant voor lekker eten, maar ook voor gezelligheid in de vorm van ontmoeting met andere inwoners van Voorschoten. Aanmelden kan via adegeest@florence.nl en via 070 - 754 43 33.

 

Wijkrestaurant Adgeest uitproberen
Met de brunch krijgen mensen meteen de gelegenheid om het restaurant van de nieuwe woonzorglocatie uit te proberen. Het restaurant is naast deze speciale brunch op 13 september altijd geopend voor iedereen. Er kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met taart, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu. Regelmatig worden er thema-avonden gehouden en in de weekeinden is het menu à la carte. Florence heeft bewust aandacht voor de bezoekers. Daarom heeft Adegeest geen buffetrestaurant, maar wordt iedere bezoeker aan tafel bediend. Het bezoek moet voelen als een uitje, dat iemand, als hij wil, elke dag kan maken.

 

Sociale betekenis voor Voorschoten
Florence organiseert de brunch in het Weekend van Voorschoten. Dit is een feestweekend dat is ontstaan door het samenbundelen van activiteiten van de Centrum Ondernemers Voorschoten, de Stichting Muziekdag en de jaarlijkse Open Monumentendag. Door het organiseren van allerlei activiteiten op verschillende gebieden en een ongedwongen setting wordt Voorschoten op een leuke manier in alle facetten gepromoot.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.