Buurtmuziekschool in expertisecentrum Mariahoeve: instrumenten gezocht

3-12-2015
Buurtmuziekschool in expertisecentrum Mariahoeve: instrumenten gezocht

Expertisecentrum Mariahoeve heeft sinds 1 december een heuse buurtmuziekschool. Sinds die datum is muziekschool Pluk & Pleej er gevestigd. Muziekliefhebbers, jong en ouder, die het niet zo breed hebben, kunnen hier terecht. 

 

Muziekactiviteiten voor bewoners

Pluk & Pleej dreigde enige tijd geleden verloren te gaan, omdat hun oude locatie in een pand in Mariahoeve was dat op de nominatie staat om te worden gesloopt. De initiatiefnemers van de buurtmuziekschool deden daarop in het programma Debby en haar mannen bij Omroep West een noodkreet. Florence reageerde direct, want in het expertisecentrum was nog ruimte. In samenwerking met de muziektherapeut van Florence gaat Pluk & Pleej ook muziekactiviteiten ontwikkelen voor onze bewoners. Daarmee is een schitterend wijkinitiatief gered en kunnen onze bewoners mensen uit de wijk ontmoeten en genieten van muziek maken.

 

Gezocht: muziekinstrumenten

Buurtmuziekschool Pluk & Pleej kan nog meer muziekinstrumenten gebruiken. Heeft u nog een instrument (ook defect) in huis en wilt u deze doneren? Brengt u uw muziekinstrument dan langs bij expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 070 - 754 66 66.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.