50 jaar expertisecentrum Gulden Huis: jaar lang feest

5-7-2016
50 jaar Gulden Huis | Florence

Het expertisecentrum Gulden Huis in Den Haag bestaat op 1 september 50 jaar. Het jubileum wordt heel het jaar gevierd met bijzondere activiteiten. Elke maand heeft een eigen thema. De feestelijke activiteiten die worden georganiseerd zijn niet alleen toegankelijk voor de bewoners van Gulden Huis, maar ook voor wijkbewoners, vrijwilligers en medewerkers.

 

Muziekevenementen in de komende maanden

In januari werd onder meer een tentoonstelling geopend en vorige maand stond in het teken van lekker eten. Zo werden er in de speciale Italiaanse week op een avond 100 pizza's en pasta's bezorgd (zie foto onderaan). De maand maart staat in het teken van activiteiten voor de vrijwilligers van Florence. En er komt nog meer. De komende maanden staan veelal in het teken van muzikale evenementen. Zo vinden het Florence Swingt Festival, de Florence Musicals, het Gaarde Festival en het Florence Concours plaats.

 

Over 50 jaar Gulden Huis

De zorglocatie aan de Steenhouwersgaarde was 50 jaar geleden - met 280 bedden - het grootste nieuwgebouwde verpleeghuis van Nederland. Anno 2016 is Gulden Huis nog steeds een begrip in de zorgwereld. Gulden Huis biedt nog altijd een thuis aan een groot aantal mensen dat zorg nodig heeft,maar inmiddels biedt het expertisecentrum van Florence ook diverse expertises als de Ziekte van Huntington, revalidatie na een hersenbloeding, operatie of dialyse en het bieden van dagbehandeling aan mensen met lichamelijke beperkingen. Daarnaast is Gulden Huis er niet alleen voor de bewoners en cliënten voor Florence, maar juist ook voor de wijkbewoners! Gulden Huis heeft niet voor niets de status  Buurhuis van de Toekomst.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.