Expertisecentrum Mariahoeve op nummer één in landelijke Energiestrijd

3-4-2015
Expertisecentrum Mariahoeve op nummer één in landelijke Energiestrijd

Het expertisecentrum Mariahoeve van Florence doet het goed in de landelijke Energiestrijd. Bij de eerste peiling staat deze locatie op dit moment nummer één.

 

Vijf locaties doen mee

Florence strijdt samen met een groot aantal zorgorganisaties sinds 21 december om wie de meeste energie kan besparen. Florence doet mee met vijf locaties: Gulden Huis, Houthaghe, Steenvoorde, Oostduin en Mariahoeve. De strijd wordt natuurlijk gevoerd zonder dat de bewoners er last van hebben. Sterker nog, het binnenklimaat gaat er met de wedstrijd alleen maar verder op vooruit.

 

Fikse besparingen

De eerste resultaten van de eerste voorzichtige peiling zijn overigens verbluffend: er wordt op dit moment gemiddeld ruim tien procent aan totale energiekosten bespaard in de deelnemende woonzorgcentra. Dat staat gelijk aan ongeveer 36 eurocent per bewoner per dag. In expertisecentrum Mariahoeve wordt zelfs 1,75 euro per bewoner per dag bespaard. Dat zijn fikse besparingen. De Energiestrijd duurt nog tot en met 21 maart. Dan wordt duidelijk wie de winnaar is van deze duurzame wedstrijd.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.