Florence (en Henny Huisman) bedankt vrijwilligers

28-11-2014
Florence (en Henny Huisman) bedankt vrijwilligers

De Nederlandse zorg kan niet zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers. Zij bieden, naast de dagelijkse zorg en behandelingen van de zorgprofessionals, vele extra’s. Ze helpen bijvoorbeeld mee bij het organiseren van activiteiten en bieden dat extra sociale contact waar onze cliënten thuis en in onze woonzorgcentra vaak behoefte aan hebben. Florence weet hoe belangrijk de aanwezigheid van de vele vrijwilligers is. En daarom - en ook vanwege het tienjarige bestaan van Florence - zijn alle vrijwilligers uitgebreid bedankt.

 

Feestje met Henny Huisman

Ruim zevenhonderd medewerkers vanuit heel Haaglanden vertrokken gisteravond vanaf diverse plekken in Den Haag en omgeving met in totaal zestien touringcars. Vanaf daar werd de reis ingezet naar Bob Party & Events in Uitgeest, waar ze werden opgewacht door niemand minder dan Henny Huisman. De vrijwilligers genoten volop van zijn Showbizz Dinnerparty. Er werd gelachen om de anekdotes van de televisiepresentator, heerlijk gegeten en uit volle borst meegezongen met diverse klassiekers. Ook werd met elkaar de polonaise gelopen. Het was een avond pure ontspanning. De show duurde oorspronkelijk vier uur, maar Henny Huisman vond het zo gezellig en de inzet van de vrijwilligers zo goed, dat er nog een half uur langer werd doorgegaan. Kijk op Facebook voor een fotoverslag.

 

Heel waardevol
Bij Florence werken ruim 1.900 vrijwilligers. Zij zetten zich elke dag op verschillende manieren in voor onze cliënten. “Florence kan niet zonder haar vrijwilligers”, aldus Jim van Geest en Ben van Gent van de Raad van Bestuur van Florence, die gisteren ook aanwezig waren bij het vrijwilligersuitje. “Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en wij vinden het dan ook belangrijk dat ze eens in het zonnetje werden gezet. Het ‘werk’ dat zij doen is echt een aanvulling op de beroepszorg. Het vervangt de professionele zorg niet en dat mag ook niet, maar hun aanwezigheid is wel heel belangrijk, ook voor de gezondheid van onze bewoners.”

 

Altijd vrijwilligers nodig
En of iemand nu piano speelt of achter het stuur van een bus wil kruipen, Florence heeft voor iedereen passend vrijwilligerswerk. Zo zijn we altijd op zoek naar mensen die onze gasten verwelkomen in de restaurants van onze woonzorgcentra. Naar enthousiastelingen met groene vingers om samen bloemstukken te maken. En naar amateurkoks die het leuk vinden om met bewoners te koken. Op www.florence.nl/werkenbij staan diverse vacatures voor vrijwilligers.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.