Florence beste zorgwerkgever 2011 in regio Haaglanden

4-9-2013
Florence beste zorgwerkgever 2011 in regio Haaglanden

Florence behoort volgens onderzoeksbureau Effectory tot de vijftig beste werkgevers van Nederland. De zorgaanbieder voert daarmee in de Haagse regio de lijst aan van beste werkgevers in de (ouderen)zorg.

De Beste Werkgevers-verkiezing vormt een objectieve norm voor goed werkgeverschap. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst, gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Florence heeft de 21e plaats weten te bemachtigen.

 

Opsteker

“Wij zien dit resultaat als een indicator dat we op de goede weg zijn met ons personeelsbeleid,” zegt Manager Personeel, Organisatie & Ontwikkeling Frank Moison. “Een prettige bevestiging, want goed personeel is schaars in de zorg. Als wij de goede mensen die we hebben kunnen behouden door een goed werkgever te zijn, doen wij dat graag. De komende jaren gaan we nog meer insteken op het goed faciliteren van de relatie tussen cliënt en medewerker. Wij denken dat juist daar het werkplezier van de medewerker ontstaat. En heel belangrijk, dat bepaalt ook een beter resultaat voor de cliënt. Wij zullen er alles aan doen om onze positie als meest aantrekkelijke werkgever in de (ouderen)zorg in de Haagse regio verder te verbeteren”.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.