Florence beste zorgwerkgever 2012 in regio Haaglanden

4-9-2013
Florence beste zorgwerkgever 2012 in regio Haaglanden

Florence behoort volgens onderzoeksbureau Effectory tot de vijftig beste werkgevers van Nederland. De zorgaanbieder voert daarmee in de categorie ‘meer dan 1000 medewerkers’ voor het tweede jaar op rij in de Haagse regio de lijst aan van beste werkgevers in de (ouderen)zorg. De zorgsector doet het goed in dit verhaal. Een kwart van de winnende deelnemers in genoemde categorie zijn zorgaanbieders.

 

De Beste Werkgevers-verkiezing vormt een objectieve norm voor goed werkgeverschap. Organisaties met meer of minder dan 1000 medewerkers verdienen een positie op de ranglijst, gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. De respondenten in het Beste Werkgeversonderzoek zijn ondervraagd over hun werkzaamheden, arbeidsomstandigheden, collega’s, leidinggevenden, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Werkplezier

“We zijn erg blij met dit resultaat,” zegt bestuurder Jim van Geest. “We doen ons best om een aantrekkelijk werkgever te zijn, want betrokken en bevlogen personeel is schaars in de zorg. De komende jaren gaan we nog meer insteken op het goed faciliteren van de relatie tussen cliënt en medewerker. Wij zijn er van overtuigd dat juist daar het werkplezier van de medewerker ontstaat. Bewezen is dat tevreden medewerkers betere resultaten behalen en dat komt ten goede aan de cliënten. Ook de komende jaren zullen we er alles aan blijven doen om onze positie als aantrekkelijke werkgever in de zorg in de Haagse regio te behouden en waar mogelijk verder te versterken”.

 

Over Florence

Florence biedt onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidszorg, advies en service in Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Wij doen dit met ruim 4.000 deskundige medewerkers en zo’n 1.000 vrijwilligers.

 

                                                        /////EINDE PERSBERICHT/////

 

Noot voor de redactie

Florence biedt met ruim 4.000 medewerkers thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidzorg en service & advisering in Den Haag, Delft, Leidschendam   Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Polderman, Senior communicatieadviseur, telefoon 070 – 754 44 28 of 06 39 85 11 24

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.