Florence biedt nu ook thuiszorg voor kinderen

4-9-2013
Florence biedt nu ook thuiszorg voor kinderen

Per 3 april biedt Florence specialistische thuiszorg voor kinderen. Het komt steeds vaker voor dat zieke kinderen naar huis gaan met medische apparatuur, zuurstof of sondevoeding. Immers, zowel het kind als de ouders willen het liefst thuis in de vertrouwde omgeving zijn.

 
De ervaring leert dat kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving sneller genezen en beter aarden dan in het ziekenhuis. De gespecialiseerde kinderthuiszorgmedewerkers bieden dan medische en verpleegkundige zorg, pedagogische ondersteuning en begeleiding aan kinderen en hun ouders. Bestaande en nieuwe klanten kunnen de gespecialiseerde thuiszorg voor kinderen bereiken via het Cliënt Contact Centrum van Florence: 070 – 41 31 000 of info@florence.nl

 

De gespecialiseerde thuiszorg voor kinderen wordt gegeven door voormalige medewerkers van het op 20 maart jl. failliet verklaarde DeciCare. Deze medewerkers treden per 3 april bij Florence in dienst en kunnen zo de zorg aan de kinderen en hun ouders onveranderd blijven verlenen. 

 

Met de jeugdgezondheidszorg voor 0- tot 4-jarigen in Den Haag door Jong Florence, thuisbegeleiding voor jeugd en de specialistische kinderthuiszorg heeft Florence een nog completer zorgaanbod voor kinderen. 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.