Florence en BedtimeStories bieden theaterliefhebbers van 60 jaar en ouder professioneel podium om op te schitteren

25-3-2016
Theaterwerkplaats Florence en BedtimeStories

Mensen van 60 jaar en ouder die heel hun leven al op het podium hebben willen schitteren, krijgen nu hun kans. Stichting BedtimeStories en Florence beginnen eind februari met de repetities van een heuse theatershow. Deelnemers krijgen tijdens deze Florence Theaterwerkplaats les van regisseur Guusje Eibers en actrice Martine Dukker.

 

Creatief talent aanboren

De YOLO Show (‘You only live once’) is een muzikale theatervoorstelling die ontstaat vanuit improvisaties. De deelnemers gaan vanuit hun eigen ervaringen aan de slag in een theaterwerkplaats. Daarbij boren ze volop hun creatieve talenten aan. Zij doen dat onder leiding van Guusje Eijbers, bekend van onder andere ‘A'dam & E.V.A’ en ‘Medisch Centrum West’ en actrice Martine Dukker, bekend van dans- en theatervoorstellingen als ‘De ijskoningin’, ‘1950 Volt’ en ‘De meisjes van Mooy’. Alle deelnemers geven uiteindelijk vorm aan een humoristische theatershow, waarin ook dansers en musici gaan optreden.

 

Aanmelden

Er is nog plek voor mensen van 60 jaar of ouder die altijd al eens op het podium hebben willen schitteren. De voorkeur gaat een beetje extra uit naar mannelijke acteurs, omdat er daar nog te weinig van zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 april 2016 via liever-actief@florence.nl of via 070 – 41 31 000.

 

Over Bedtime Stories

Florence werkt bij deze inspirerende theaterworkshop samen met BedtimeStories, een Haagse stichting die is opgericht door actrice en theatermaker Guusje Eijbers. Als theatermaker is zij altijd op zoek naar verhalen waarmee ze het publiek emotioneel kan raken. Het idee van BedtimeStories ligt in het verlengde daarvan. Acteurs van BedtimeStories lezen voor in ziekenhuizen en zorginstellingen, omdat dat net als theater verlichting biedt. De theaterwerkplaats wordt mede gefinancierd door het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Oranjefonds.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.