Florence lanceert gratis magazine ‘Liever’ vol met keuzevrijheid

12-5-2015
Florence lanceert gratis magazine ‘Liever’ vol met keuzevrijheid

Florence is de uitgever van het nieuwe magazine 'Liever'. Het tijdschrift wordt vandaag als een soort cadeautje op de Dag van de Zorg gelanceerd. Het gratis magazine komt een jaar lang te liggen op diverse openbare plekken waar mensen gebruikmaken van zorg in Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Keuzevrijheid in de zorg 

Met 'Liever' wil Florence aan alle inwoners van Haaglanden laten zien wat er op het gebied van gezondheid, preventie en zorg allemaal gebeurt en mogelijk is in deze regio. De keuze voor preventie of zorg laat Florence bij de bewoners zelf. Iedereen moet zelf besluiten of ze liever voor Florence kiezen. Daarnaast heeft Florence, mede om kosten te besparen, met ‘Liever’ besloten voortaan één keer per jaar met een mooi bewaarmagazine te komen. Voorheen verscheen drie keer per jaar het Florence Magazine, dat huis-aan-huis werd verspreid.

 

Magazine met gevarieerd aanbod

‘Liever’ brengt een gevarieerd aanbod aan artikelen. Leontien van Moorsel vertelt in een persoonlijk interview meer over haar Leontienhuis waar mensen met een eetstoornis worden geholpen. Ook laat 'Liever' zien dat zorg niet alleen een beroep van vrouwen is. Een aantal Florence-mannen stelt zich voor. Daarnaast legt een dochter uit over de ziekte van Huntington bij haar moeder, wordt duidelijk waarom mantelzorgers van goud zijn en keren Nicolaas Veul en Tim den Besten van de VPRO-serie ‘Oudtopia’ terug naar woonzorgcentrum Jonker Frans. Daarnaast kunnen lezers testen welk beweegtype zij zijn.

 

‘Liever’ als app

'Liever’ is ook te downloaden als gratis mobiele applicatie. In de app-versie zijn diverse extra's te bekijken. De app is te vinden in de App Store of in Google Play en is te vinden door op 'Liever' te zoeken.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.