Florence Swingt Band zoekt nog één bandlid

25-2-2015

De kersverse Florence Swingt Band swingt de pan uit, zo wijzen de eerste repetities al uit, maar toch ontbreekt er nog iets. Om precies te zijn nog één bandlid: een zestigplusser die trompet óf bas speelt. Bent u toevallig die jazzmuzikant die zin heeft om onderdeel te zijn van een swingende huisband? Dan hoopt Florence spoedig van u te horen.

 

Trompettist of bassist

De Florence Swingt Band is in principe compleet. Alleen de bandleider bespeelt op dit moment twee instrumenten: trompet en bas. Dat is op sommige momenten natuurlijk niet handig, zeker niet wanneer beide instrumenten nodig zijn. Met die reden is de huisband van Florence op zoek naar nog één nieuw bandlid. Als u een trompettist of een bassist bent en boven de zestig jaar (dat is namelijk het idee achter deze band), dan kunt u contact opnemen met bij Lieke de Liefde, coördinator Florence Cultuur, via lieke.de.liefde@florence.nl Florence garandeert u dat u er heel mooie, sociale en muzikale momenten voor terugkrijgt.

 

Try-out bij opening Dekkersduin
De Florence Swingt Band is inmiddels al druk aan het repeteren. De jazzband treedt op donderdag 16 april voor het eerst als try-out op tijdens de opening van het nieuwe woonzorgcentrum Dekkersduin. Het officiële eerste optreden staat gepland tijdens het net zo nieuwe festival Florence Swingt, dat op zaterdag 25 en zondag 26 april in expertisecentrum Gulden Huis plaatsvindt. De Florence Swingt Band is dan de openingsact. Jan Slagter, bekend van Omroep Max, Joke Bruijs, zangeres en comédienne, en Frits Landesbergen, jazzmuzikant, hebben aangegeven het nieuwe festival een warm hart toe te dragen en zijn ambassadeurs. De presentatie van het festival is in handen van Joke Bruijs en Gregor Bak.

 

Openingsact festival Florence Swingt
Het festival krijgt in totaal drie podia waar drie jazzcombo’s gaan optreden voor de bewoners van Florence en de bewoners van het stadsdeel Escamp. Onder andere bekende Nederlanders als Jamai Lohman, Gregor Bak en Joke Bruijs treden tijdens het festival op. De overige artiesten worden binnenkort bekendgemaakt. Florence hoopt dat de eerste editie van Florence Swingt zo succesvol wordt dat het jaarlijks gaat terugkeren en langzaam verspreidt naar meerdere woonzorglocaties van Florence. De speciaal opgerichte jazzband gaat heel het jaar optredens geven binnen de verschillende woonzorg- en expertisecentra.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.