Gulden Huis is officieel Buurthuis van de Toekomst

2-2-2016
Gulden Huis is officieel Buurthuis van de Toekomst

Het Expertisecentrum Gulden Huis is officieel benoemd tot Buurthuis van de Toekomst. Wethouder Karsten Klein zette die benoeming gisteren kracht bij door aan wijkmanager Martin Oosterheert een naambord met deze mooie titel te overhandigen. Zowel voor de bewoners van het Gulden Huis als voor de wijkbewoners was dit een feestelijk moment.

 

In de Buurthuizen van de Toekomst werken clubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties samen aan het verbeteren van het welzijn van de buurtbewoners. Dat doen zij door onder meer voorzieningen en gebouwen te delen voor hun activiteiten en diensten. Het Gulden Huis werkt daaraan graag mee, omdat er op die manier met elkaar nog meer aansprekende activiteiten kunnen worden georganiseerd.

 

Verbinding
Het Gulden Huis heeft al sterke wortels in de wijk waardoor er een duidelijke verbinding is tussen de wijkbewoners en de bewoners van het huis. Zo worden er allerlei gezamenlijke activiteiten georganiseerd, als yogales, jeu-de-bouleswedstrijden en lunchconcerten. Het Gulden Huis biedt ook diverse mogelijkheden voor vergaderingen, activiteiten en ontmoetingen door de goed uitgeruste keuken en de verschillende zalen. Voor organisaties zijn de diverse ruimtes te huur tegen een maatschappelijk tarief. Daarmee versterkt het Gulden Huis de band met de wijk verder. Zorgradio Haaglanden is er bijvoorbeeld al gehuisvest.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over het Buurthuis van de Toekomst kunt u terecht op de website van de gemeente Den Haag.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.