Harpiste wint Florence Concours 2012

4-9-2013
Harpiste wint Florence Concours 2012

Lilian Kingma  heeft op 25 november het Florence Concours gewonnen. De finale vond dit jaar plaats in het Theater van Florence Steenvoorde in Rijswijk. Ruim 200 cliënten en genodigden, waaronder wethouder Rabin Baldewsingh, genoten tijdens het concours van klassieke muziekstukken en het gastoptreden van Anneke Grönloh.

 

De jury was vooral onder de indruk van haar boeiende uitvoering, mooie frasering en presentatie op het podium. De 15 jarige Kingma nam blij en verrast de eerste prijs, een cheque ter waarde van € 1.000,-, in ontvangst. De Ooievaarsprijs een bedrag van € 500,- ging naar de 18 jarige pianist, Ludo de Goeje.

 

Florence is de enige zorgaanbieder in Nederland die jaarlijks een muzikaal evenement van groot formaat biedt aan de bewoners van haar verpleeg- en verzorgingshuizen.

 

Het Florence Concours is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van vele fondsen en anderen die het Concours een warm hart toedragen. Met het concours geeft Florence (oudere) bewoners, die meestal niet in staat zijn reguliere concerten te bezoeken, de gelegenheid om begeleid naar jong muzikaal talent te komen kijken en te luisteren.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.