Hulpmiddelen en verpleegartikelen nu ook online

4-9-2013
Hulpmiddelen en verpleegartikelen nu ook online

Zorgaanbieder Florence lanceert op 20 juni 2013 een nieuwe webshop, webshop.florence.nl, waarop bezoekers eenvoudig hulpmiddelen, verpleegartikelen en aanverwante producten kunnen bestellen. Deze webshop is een initiatief van Florence en Vegro Verpleegartikelen. 

 

Inwoners uit de regio Haaglanden kunnen voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen terecht in een van de drie Gezondheid en Zorgwinkels van Florence. Vanaf 20 juni is het ook mogelijk om deze producten online te bestellen.  In de gebruikersvriendelijke webshop vinden bezoekers een breed assortiment aan hulpmiddelen, verpleegartikelen en producten op gebied van gezondheid, bewegen en kinderen van Vegro Verpleegartikelen. De online bestelling kan worden thuisbezorgd of gratis worden afgehaald in een van de Gezondheid en Zorgwinkels. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed.

 

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Florence, telefoonnummer 070 – 41 31 000 of via www.florence.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.