In beweging met een coach tijdens Gezondheidsdagen

5-7-2016

Florence organiseert ook dit jaar weer een aantal Gezondheidsdagen. Mensen kunnen tijdens deze speciale dagen langskomen en kennismaken met de Gezondheid en Zorgwinkel en meedoen aan diverse leuke activiteiten. Zo kan er onder meer mee worden gedaan met een Beweegcoach.

 

Diverse checks en kortingen

Bezoekers van de Gezondheidsdagen kunnen ook hun BMI laten controleren door de huisverpleegkundige. Een Beweegcoach van de Edwin van der Sar Foundation komt het belang van bewegen uitleggen en laten zien hoe het benodigde aantal beweegmomenten per dag makkelijk kan worden bereikt. Daarnaast worden er demonstraties gegeven van diverse hulpmiddelen en kunnen mensen hun rollator laten nakijken. De wielen, de remkabels, alles wordt gecheckt, zodat het zeker is dat de gebruikers veilig over straat gaan. Tijdens de Gezondheidsdagen profiteren bezoekers van 25 procent korting op en nieuwe rollator (bij inlevering van de oude) en 15 procent korting op zelfmeetapparatuur. Ook zijn er leuke prijzen te winnen en staat de koffie en thee natuurlijk klaar.

 

Data en locaties

De Gezondheidsdagen vinden plaats op dinsdag 30 juni van 10.00 tot 14.00 uur in de Gezondheid en Zorgwinkel aan de Steenvoordelaan 388 in Rijswijk en aan de Volendamlaan 1166 in Den Haag. Op donderdag 2 juli wordt er een Gezondheidsdag gehouden in de Gezondheid en Zorgwinkel aan de Koningin Julianalaan 40 in Voorburg.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.