Informatiebijeenkomst voor wijkbewoners Benoordenhout over veranderingen zorg

29-10-2014
Informatiebijeenkomst

In de zorg vindt vanaf 1 januari 2015 een aantal veranderingen plaats. Op woensdag 19 november wordt er met die reden in het Aloysius College aan de Oostduinlaan 50 in Den Haag een informatiebijeenkomst gehouden voor de bewoners van Benoordenhout. De bijeenkomst wordt georganiseerd door diverse organisaties, waaronder Evita, wijkvereniging Benoordenhout, VÓÓR Welzijn en Florence.

 

Wijkbewoners zijn vanaf 14.00 uur welkom, om 14.30 uur wordt er begonnen met een presentatie over de veranderingen. Daarna is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. In de zaal worden verschillende themahoeken ingericht, over onder meer vervoer, alarmering, thuiszorg, verpleeghuiszorg, diensten aan huis of activiteiten in de wijk. Hier kunt u zich verder oriënteren op de keuzemogelijkheden om langer thuis te blijven wonen.

 

Aanmelden
Bent u bewoner van Benoordenhout en geïnteresseerd in de informatiebijeenkomst? Meldt u zich dan snel aan. Dat kan, bij voorkeur via info@evitazorg.nl. Telefonisch kan ook via 070 - 314 16 00 (vraagt u naar Kim van Dijk). Als het vervoer naar het Aloysius College voor u een probleem is, neemt u dan contact op. Er wordt dan met u gezocht naar een oplossing.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.